Sundhed

Du behøver ikke at miste din gode form i sommerferien

Skal du snart på sommerferie, og vil du gerne komme tilbage fra ferien i lige så god form, som du er i nu, er det heldigvis muligt for dig med de rette valg.

Hold dig i gang

Det handler langt hen af vejen bare om at blive ved med at holde dig i gang, selv når du er på ferie. Der er mange, der har en aktiv hverdag, hvor de dyrker masser af motion, men når de så kommer på ferie, bevæger de sig næsten ikke ud af flækken. Her kan det være en god idé stadig at bevæge dig – måske så bare på 80% af den effekt, som du gjorde før, hvis du gerne vil fortsætte med at være i god form.

Skal du ud at rejse? Tag et par løbesko med

Skal du til udlandet, og har du ikke mulighed for at lave de samme øvelser og samme form for træning, som du plejer at lave herhjemme, kan det være en oplagt idé for dig bare at tage et par løbesko med i kufferten. På den måde har du mulighed for at få pulsen op hver dag, og det behøver ikke at tage meget mere end 30-60 minutter at få en god løbetur. På den måde kan du sådan set gøre, hvad du vil, resten af dagen, hvis du fx vælger at løbe fra morgenstunden af. Så skal du ikke have dårlig samvittighed over at spise lidt ekstra eller at få en kold drink.

Lad ikke de usunde valg fortsætte efter ferien

Der er mange, der har det med at ryge ind i usunde vaner, når de er på ferie, men når de så kommer hjem igen, glemmer de lidt at lægge de usunde vaner fra sig. Derfor er det vigtigt at huske på, at hvis du skal skeje ud med mad og drikke, er det en god idé kun at gøre det på din ferie. Når du er tilbage i Danmark, eller du er tilbage i din hverdag, skal du tilbage på sporet med det samme. Ellers kan det let ende med at løbe løbsk.

Find et stort udvalg af flyverdragter til babyer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.