Sundhed

3 små ting du kan glæde dig over når du stopper med at ryge

Der er mange ting, du kan være glad over, når du stopper med at ryge. Her kommer vi ind på et par af de ting, som du kan glæde dig til at opleve, når du først for alvor vælger at lægge smøgerne på hylden. Der er mange, der hver dag prøver at stoppe med at ryge, men det er de færreste, der ender med at få succes med det. Skal du stoppe? Så smid smøgerne i dag.

Når du stopper med at ryge, kan du jo forkæle dig selv med et Karen Blixen juleophæng.

Du skal ikke frygte flyveturen uden smøger længere

For det første skal du ikke længere være bange for at sætte dig ind i et fly. Her taler vi ikke om frygten for det at flyve, men mere frygten for at skulle sidde i et fly i mange timer uden at have mulighed for at ryge. Det er en reel bekymring for rigtig mange rygere, og har du prøvet at flyve før, kender du sikkert også til det. Det skal du ikke længere tænke på, når du først stopper med at ryge.

Du kan begynde at smage og dufte igen

Så kan du også begynde at glæde dig til, at du igen kan smage og dufte ting. Der er rigtig mange rygere, der har udfordringer med smags- og lugtesansen, og lige så snart de så stopper med at ryge, begynder begge dele at vende tilbage igen. Du vil blive overrasket over, hvor meget mere du kan begynde at dufte og smage ting, når du først lægger smøgerne på hylden. Det er en af de helt klare fordele ved at stoppe med at ryge, foruden at du naturligvis også bliver sundere.

Du har flere penge på kontoen

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også glæde dig til alle de ekstra penge, du kommer til at have på din konto. Har du været storryger, og har du måske røget en pakke smøger om dagen, kan det jo hurtigt blive til 1500-2000 kroner hver eneste måned, du bruger på at ryge, og som du nu kan bruge på noget andet. Det er jo en hel sommerferie for hele familien hvert eneste år, som du bare har brugt på at ryge. Så vil du have flere penge mellem hænderne, er det bare med at kvitte smøgerne en gang for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.