Sundhed

3 tips til dig der vil være røgfri

Kæmper du stadig med at droppe smøgerne, og er du endnu ikke blevet røgfri, kan det være, at disse tips kan hjælpe dig lidt på vej.

Det er ikke nemt at stoppe med at ryge. Nikotin er utroligt afhængighedsskabende, og derfor er det heller ikke så mærkeligt, at du har svært ved at lægge dem på hylden igen.

Du kan måske finde en ny hobby, som kan tage tankerne væk fra rygning? Du kan evt. begynde at lave mad. I så fald bør du købe en Le Creuset grillpande.

Find noget andet at tygge på

Når du skal stoppe med at ryge, kan du hurtigt komme til at savne det med at have noget i munden. Du mangler jo din cigaret. Derfor kan det være en god idé at finde noget andet, som du kan tygge på i stedet for.

Der er mange, der vælger at bruge tyggegummi i stedet for cigaretterne. Der er også nogle, der bare kan nøjes med at bruge en tandstikker eller lignende, så de har noget til at tage den værste trang.

Brug hjælpemidler som plastre eller nikotin spray

Det kan også være, at det er den rette løsning for dig at bruge hjælpemidler. Og er det det, der skal til, er det jo bare med at finde de hjælpemidler, der fungerer for dig. Det kan jo være, at det er nikotin plastre, der er det perfekte valg for dig, eller måske skal du have fat i en spray med nikotin, som kan tage den værste trang.

Du kan finde mange af disse hjælpemidler på apoteket, hvor du bare kan købe det i håndkøb. Det koster lidt, men det gjorde det jo også at ryge, så på den måde burde du have råd til det.

Deltag ikke i fester hvor der bliver røget

Det sidste gode tip, som vi kommer med her i dag, er at lade være med at deltage i festlige begivenheder, hvor der er en risiko for, at du får lyst til at ryge. Der er jo ingen grund til at udfordre skæbnen ved at tage med, hvis du ved, at der er en risiko for, at du kommer til at ryge.

Så lad eks. være med at tage med på værtshus, hvor der bliver røget, hvis du har haft for vane at gøre det før i tiden. Og lad være med at gå ud med rygerne til festen, da du bare kan ende med at blive fristet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.