Sundhed

Nyd din kaffe uden cigaretrøg

Vil du gerne stoppe med at ryge, men er du bange for, at du fx kommer til at savne din cigaret om morgenen, når du drikker din morgenkaffe, kan det være, at du skal vende tanken om og i stedet nyde, at du nu kan drikke din morgenkaffe uden cigaretrøg.

Læs mere om Dolce Gusto afkalkning.

Vanerne kan gøre det svært at stoppe med at ryge

Det er fx vaner som at nyde sin morgenkaffe med dagens første cigaret, der kan gøre det vanskeligt at komme af med smøgerne. Når du i mange år har været vant til at kombinere din kaffe med en cigaret, er det en stor omvæltning, når du skal til at nyde kaffen uden cigaretten.

Men det betyder ikke, at det ikke kan lade sig gøre at lære at nyde din morgenkaffe uden at have en cigaret i hånden. Faktisk kan din kaffe komme til at smage meget bedre, når du får mere smag tilbage efter at droppe smøgerne.

Få hjælp til at stoppe med at ryge

Har du brug for at hjælpe til at stoppe med at ryge, er der mange gode muligheder for at få det. Der er fx flere offentlige tilbud til dig, der gerne vil stoppe med at ryge.

Derudover findes der også mange gode supplementer, som måske kan hjælpe dig på rette vej. Det kan være tyggegummi, plastre eller en nikotin spray, som du kan benytte dig af, hvis du gerne vil dulme trangen til cigaretterne.

Skal jeg droppe min morgenkaffe?

Har du alt for svært ved at nyde din morgenkaffe uden en cigaret i hånden, kan det også være, at du, måske bare for en periode, skal droppe morgenkaffen også. Eller måske bare nyde den på en anden måde.

I stedet for at sidde og nyde den derhjemme, kan du jo vente med dagens første kop kaffe, til du er på dit arbejde, eller måske drikke den på vejen i bilen, hvor du ikke plejer at ryge. Det kan være en god måde at vænne dig af med trangen til smøger sammen med din kaffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.