Sundhed

Vil du være røgfri i den nærmeste fremtid?

Går du med en drøm om at blive røgfri, men er du ikke sikker på, hvordan du skal gribe det an, kan vi her komme med et par gode tips til dig, som måske kan hjælpe dig på vej. Alle fortjener en fremtid uden røg – også dig.

Har du problem med flåter, kan du finde et kort til at fjerne flåter her.

Skær ned stille og roligt

For det første kan det måske være en god idé at skære ned for dit forbrug af cigaretter stille og roligt. Ryger du 20 cigaretter om dagen, kan du jo se, om du kan klare dig på 18 cigaretter i stedet for.

Og når det kan lade sig gøre for dig, kan du jo se, om du kan klare dig på 15 cigaretter. Og på den måde kan du stille og roligt skære ned og og på sigt forhåbentlig lande på 0 cigaretter.

Find en erstatning der virker for dig

Der er også rigtig mange rygere, der finder gavn i en eller anden form for erstatning til deres smøger. Det kan fx være tyggegummi, mundspray, plastre eller hvad der nu ellers lige kan fungere for dig.

Om det er det ene eller det andet, du vælger at bruge, er helt op til dig. Det vigtigste er bare, at du finder noget, der er væsentligt mindre skadeligt for dig end cigaretterne. Der er også mange, der har glæde af at bruge en e-cigaret, men her skal du være opmærksom på, at det naturligvis stadig ikke er sundt for dig at bruge sådan en.

Få gratis hjælp til rygestop

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en idé for dig at undersøge, om du har mulighed for at få gratis hjælp til rygestop. Mange kommuner og apoteker har en mulig løsning for dig, hvor du kan komme på et rygestopkursus.

Det kan være, at det er lige netop det, du har brug for, hvis du gerne vil stoppe med at ryge. Det er i hvert fald værd at undersøge nærmere, og hvis det er gratis, har du jo intet at miste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.